FRI FRAKT på beställningar i Sverige över 1000 kr - Med koden "ABELLE1000"!

HÖSTNYHETER FRÅN ABELLE!

Äntligen har vår underbara modal fått ett snyggt nytt mönster! Vår Leo Jaspis finns nu hos våra fantastiska återförsäljare som vi rekommenderar varmt! Dels för servicen men också för att verkligen känna och prova plaggen. Självklart hittar du även alla plagg hos oss på abelle.se.

Abelles modal har verkligen blivit en säljsuccé och det är lätt att förstå varför när man tar på sig ett modal plagg för första gången. Den är mycket omtyckt och just därför är vi extra glada över att äntligen kunna berätta att vi fått nyheter i just denna! Abelles modal är ett naturmaterial gjort av bok. En underbar kvalité som är oemotståndligt len, har ett fint fall och andas bra. Att klä på sig ett av Abelles modalplagg är som att få en varm och mjuk kram.
    
Leo Jaspis är ett klassiskt leopard mönster med varma och härliga toner. Leoprintet är exklusivt specialdesignat för Abelle och gjort i avancerad 3D-teknik. Det är ett klassiskt mönster som passar alla tillfällen, både day & night! Det ger ett både kvinnligt och sofistikerat uttryck och samtidigt ett självmedvetet lite kaxigt uttryck. Alla Abelles plagg är ett bra val och bör ha en självklar plats i varje kvinnas kapselgarderbob.
    
Vi kan även med glädje presentera vår nya produkt Camilla Long Sleeved Top! Toppen är gjord i vår exklusiva modal som är oemotståndligt mjuk. Naturmaterialet andas bra och passar även den känsligaste huden. Grundtanken med Abelle är att du själv väljer hur du vill bära dina egna plagg. På festen, kontoret, lounge eller som sovplagg. Valet är ditt!
Det specialdesignade leoprintet är gjort i en avancerad 3D teknik. Denna läckra topp blir snabbt en favorit i garderoben då den är fin till alla svarta byxor och kjolar. Välja gärna Marie pants eller Annika skirt till. Matcha ihop med Veronica pants eller Linda sleeping shorts för en härlig lounge/pyjama look. Detta klassiska basplagg kommer aldrig gå ur tiden och tar därmed ställning för ett bra miljömedvetet val.
Välkommen till våra butiker och till oss på Abelle!
    

Din varukorg

Tack för att du kontaktat oss. Vi återkommer till dig inom kort! Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev Tack! Vi meddelar dig när denna produkt blir tillgänglig!