FRI FRAKT på beställningar i Sverige över 1000 kr - Med koden "ABELLE1000"!

LEVERANS OCH BESTÄLLNING

Vår leveranstid är 1-7 dagar. Observera att leveranstiden kan komma att variera beroende på vart Du bor och vilken tid på säsongen som beställningen görs.

När Du slutfört ditt köp skickar vi automatiskt en bekräftelse på att vi har mottagit din beställning. Observera att detta endast är en bekräftelse och inte ett bindande godkännande av din beställning. Det bindande avtalet bildas när vi skickar dig en leveransbekräftelse till mejlen nu angett vid beställning.

Vi har en fraktavgift på 69 SEK på alla beställningar. Denna kan påverkas om du exempelvis köper i annan valuta, då räknas beloppet i din lokala valuta. I kassan kan du se alla kostnader inklusive fraktavgiften.

Beställer du över 1000 kr erbjuder vi fri frakt.

Abelle levererar i dagsläget endast till Sverige, men vi jobbar med att inom kort kunna leverera till andra länder. 

Om Du mottagit fel produkt eller om produkten är skadad, kontakta oss på order@abelle.se så kommer vi att hjälpa dig att hantera problemet.

Vi erbjuder olika betalningsalternativ via Shopify Payments. Abelle.se erbjuder även betalning via Klarna.

Våra plagg går även att hitta hos våra underbara återförsäljare! Du hittar information om dessa återförsäljare i menyn.

Om du inte hämtar ut ditt paket inom 14 dagar så kommer det att skickas tillbaka till oss.

Tyvärr kan man inte själv ändra/annullera en order, kontakta oss på order@abelle.se så försöker vi hitta en lösning.

RETURER OCH BYTEN

Du kan byta avgiftsfritt till en annan storlek inom ångerfristen på 30 dagar genom att ange att retunera din befintliga storlek och beställ en ny storlek i Webbsidan. Kontakta oss på order@abelle.se och meddela oss att du har gjort ett byte så tar vi bort den extra fraktavgiften för dig. Om Du vill nyttja din bytesrätt behöver varorna skickas tillbaka i ursprungliga skick.

Ifall du vill retunera en vara ber vi dig kontakta oss på order@abelle.se så kommer vi att skicka en returfraktsedel till dig.
Var noga och be om ett kvitto när du lämnar in ditt paket vid ditt postombud. Vi ansvarar inte för om du som kund har valt att skicka tillbaka dina varor på egen hand, utan vår fraktsedel.

Vi skickar inte ut returfraktsedlar i våra beställningar, vi ber dig därför kontakta oss på order@abelle.se så hjälper vi dig.

Vi uppmanar alla våra kunder att använda samma påse som du mottog beställningen i, detta eftersom den kan återförslutas vilket därmed minimerar miljöpåverkan.

Returer ska göras inom 14 dagar från det att du mottagit din order. Återbetalning för returnerad vara kommer att göras inom 14 arbetsdagar med samma betalningsmetod som vid ordertillfället. 

Varor som du väljer att returnera är ditt ansvar fram tills att de når oss på abelle. Se därför till att packa produkterna noggrant och efter våra rekommendationer.

Du får en returbekräftelse via mail så fort vi tagit emot din retur. Från det att du lämnat in din retur hos ditt närmsta ombud kan det ta upp till 14 dagar innan du får din återbetalning från oss.

Vid utövande av ångerrätten står Du som kund för kostnaden av returfrakten. Om Du beställer fler varor än en och inte returnerar samtliga, återbetalas inte fraktavgiften då avgiften är samma oavsett antal varor som beställts.

Tyvärr kan du i dagsläget inte retunera en webb beställning i någon av våra butiker.

ÅNGERRÄTT

Detta innebär att du har rätt att ångra ditt köp inom 30 dagar från den dagen som du tog emot din beställning.

Nej tyvärr har du inte rätt att ångra produkter som på grund av hälso- eller hygienskäl inte lämpligen kan återlämnas om du har brutit förseglingen av produkten.

Det innebär att vi har rätt att dra av ett belopp med vilket produktens värde har minskats om du har använt produkten mer än nödvändigt för att fastställa dess egenskaper, karaktär och funktion.

Återbetalning sker när vi tagit emot din retur och betalas ut på samma sätt som när du betalade ditt köp.

ÖVRIGT

Alla plagg på Abelle är gjorda av naturmaterialet viskos därför rekommenderar vi att alla plagg ska tvättas i max 30 grader för att dom ska behålla sin fina kvalité. 

Varje plagg har en måttlista. Måtthänvisningen som visas för plaggen är på Abelle ungefärliga och ger dig riktlinjer inom vilken storlek som kan passa dig bäst.

Så ska det inte vara. Men ibland kan det tyvärr gå fel när vi plockar ihop dina varor och vi hjälper dig gärna direkt, kontakta order@abelle.se.

Våra plagg går även att hitta hos våra fina återförsäljare! Du hittar information om dessa under återförsäljare i menyn.

Din varukorg

Tack för att du kontaktat oss. Vi återkommer till dig inom kort! Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev Tack! Vi meddelar dig när denna produkt blir tillgänglig!