FRI FRAKT på beställningar i Sverige över 1000 kr - Med koden "ABELLE1000"!

Det Stockholmsbaserade varumärket Abelle handlar om allt ifrån att vakna upp i perfekt harmoni med sig själv, till att gå igenom dagen ödmjukt tacksam, med huvudet högt i stolt vetskap vad man behärskar. Att värna om sig själv och andra. Att ta vara på de speciella tillfällena i livet, fyllda av lycka, kärlek, skratt och total avslappning.

 

Abelle skapades av den svenska designern Josefin Stålberg, som en hyllning både till kvinnan och framför allt en specifik eloge till existerande, beundransvärda och starka kvinnor. Dessa driver framgångsrikt egna, eller arbetar i framstående butiker och varuhus. Därför bär de olika kreationerna, som en stående ovation, dessa kvinnors namn.

 

Miljömedvetenheten är en naturlig del av märket, då man med mycket hög kvalité på tyger värnar om att skapa en förtrolig hållbarhet. Den egna tillverkningen sker tryggt, endast i Europa. De mjuka, silkeslena, följsamma tygerna, andas och känns som en smekning mot huden och har valts ut med största precision och omsorg. Den perfekta klädsamma lystern, det lyxiga fallet och de fina tilltänkta detaljerna är en självklarhet för Abelle kvinnan.

 

Färgerna harmoniserar vackert med varandra över säsongerna. Den avslappnande designen leker varsamt och inbjudande med tanken om vad som är lounge, dag, natt och fest. Likt en kameleont önskar kreatören att bäraren skall göra dem till sina egna plagg. Med stor omtänksamhet har dessa sofistikerade basplagg skapats, där man tagit hänsyn till olika kvinnors kroppar, för att ge smickrande siluetter och livsbejakande självförtroenden. Allt beaktas med största noggrannhet och kärlek för att vara en självklar del i varje kvinnas capsule wardrobe. Designerns grundtanke med Abelle uttrycker hon;

”Abelle lyfter varje kvinnas självförtroende med en lugn och fri känsla, precis den känslan som infinner sig när du stannar upp en minut, sluter ögonen och tar ett riktigt djupt andetag”.

Din varukorg

Tack för att du kontaktat oss. Vi återkommer till dig inom kort! Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev Tack! Vi meddelar dig när denna produkt blir tillgänglig!