FRI FRAKT på beställningar i Sverige över 1000 kr - Med koden "ABELLE1000"!

VÅR- & SOMMARKOLLEKTIONEN ÄR NU HÄR!

Vi är glada att äntligen kunna berätta att vår nya kollektion är här!
Med utvalda naturliga färger som piffar upp både till vardag och fest, hemma eller på event. Kollektionen har de vackra och mångsidiga nya färgerna Rose Diamond och Navy Agate. Dessa färger är perfekta för säsongen och kommer att addera en touch av elegans och stil till din garderob och vardag.


Rose Diamond, är en färg som representerar både femininitet och kraft samt balansen mellan mjukhet och styrka. Detta är en vacker och feminin färg som är perfekt för alla tillfällen. Denna färg förknippas ofta med elegans, vilket gör den till en populär färg för formella evenemang och brudkläder. Det är en mångsidig färg som kan kombineras med andra pasteller eller neutrala nyanser för en modern look. Rose Diamond ger också en känsla av lugn och ro, vilket gör den till ett populärt val. 

Navy Agate är en klassisk färg som kan användas på en mängd olika sätt för att addera elegans och stil till vilken outfit som helst. Navy Agate ett mångsidigt färgval som inte kommer att göra dig besviken. Färgen är en blå nyans som ofta förknippas med sofistikering.  

Din varukorg

Tack för att du kontaktat oss. Vi återkommer till dig inom kort! Tack för att du prenumererar på vårt nyhetsbrev Tack! Vi meddelar dig när denna produkt blir tillgänglig!